Followers

Saturday, 14 April 2012

RIMAS!

Lepas satu-satu hal..yang neh pon sama,dah takde benda lain ke ko nak message aku???asyik-asyik pasal benda tue.haihhh,takot sangat ke awek ko tau macam mana life ko dulu???Tak payah nak sorok sangat la weyh,ala kalo benda nak kantoi-kantoi jugak budjet macam ko tak pernah buat.Benda yang dah berkurun tue pon ko nak carik pasal ngan aku eyh,sorry lah weyh,tak kena masa ko nak mitak tolong dengan aku.Jaga sangat lah hati awek ko tue..naik geli weyh..geli nak muntah aku...yang awek ko tue pon satu hal,apa dah xde keje ke nak buat,...stalker orang je tau..lepuk kang haa...!!!saje nak bagi aku marah-marah.Tak kan xde otak kot nak pikir..past is past so,accept jelah..jangan nak carik pasal dengan aku,aku dah buat tak tau kat hidup korang dua pon dah cukup bagus dah..so,JANGAN GANGGU HIDUP AKU !!!!!!

2 comments:

miss apple said...

kenape ni mira??huhu

miss apple said...

kenape ni mira??huhu