Followers

Sunday, 22 July 2012

COMPLICATED~

Assalamualaikum..
Complicated!tue je yang boleh aku nyatakan kat sini..bukan niat aku nak keruhkan lagi kedaan korang tapi hope sangat korang faham.Taktau sampai bila benda neh nak berterusan..tapi tue semua tak kisahlahkan as long as takde kena mengena ngan aku..talong jangan salahkan aku...walaupon kadang2 aku agak terEmo..biasalahkan.
Hope korang dapat settle baik-baik.Sayangkanlah persahabatan yang pernah terjalin.Mungkin aku terlalu naif untuk pertikaikan semua tue,tapi aku tau korang sangat rapat sebelum neh...seriously,aku sangat jeles...i need both of you to be myfriend..tapi,sayang..kenapa disebabkan sesuatu korang lupa segala-gala yang manis,kenangan korang semua..Sayanglah korang....okie,sorry again sebab dah termasuk campur hal korang just aku nak korang tahu,tak ramai orang yang bertuah untuk miliki persahabatan yang pernah korang ada sebelum neh.Tolong hargai!
Once again,aku mintak maaf sangat-sangat ngan korang dua.Hope,kita boleh jadi like as before..friends forever!!! :)

p/s : maaf untuk semua salah faham yang berlaku.:)

2 comments:

miss apple said...
This comment has been removed by the author.
cik hidayah said...

tape benda ni antara dayah and huda je..~