Followers

Saturday, 21 July 2012

LESS IS MORE

Salam 
Bersempena dengan bulan Ramadhan yang mulia neh,i would like to make a wish Selamat Menjalankan Ibadah Puasa.Jangan curik-curik makan ye,dah tua dah pon.Hiewhiew :)Semoga Ramadhan kali neh lebih bermakna dari tahun-tahun yang lepas..If ada persengketaan yang mana berlaku sebelum-sebelum neh,hope kita 0-0 la yer..

Hmm,macam dah lari plak dari niat sebenar update new entry malam neh.Actually,aku dah malas nak amik tau pasal korang,tapi kadang-kadang bila terpikir balik my past buat aku rasa geram,marah,benci,meluat semua adalah...biasalah manusia,dia takkan senang-senang nak lupa benda buruk yang penah jadi kat dia..bukan maksud aku yang mana baik langsung tak engat...korang pon faham kan..its not easy tolet go,memang susah.Semua tua amik masa.Now,aku hope korang sangat-sangat bahagia..dari apa yang aku tengok pon aku tau korang sangat bahagia..and aku tumpang bahagia.

Please,jangan nak kaitkan aku dengan masalah korang.No need kot nak kaitkan aku..maybe korang nampak aku neh macam tak boleh ngam ngan korang sebab aku baik ngan your enemy,but jangan salah faham dengan aku..PLEASE!!!DIA je yang ada ngan aku,and four your information..tak pernah kot aku tegur ko seumur hidup aku macam aku tegur dia.So,janganlah nak salah faham tentang friendship aku.Aku bukan berbaik ngan dia sebab kitaorang ada musuh yang sama,cuma our situation tak sama.Aku lebih selesa ngan dia.Kalau ko terasa ngan apa yang aku cuba sampaikan neh,once again...im so sorry..bukan tue yang aku maksudkan.Aku cuma nak terangkan apa keadaan sebenar kita.Aku bukan nak bermusuh dengan sape-sape.Tapi cukuplah dengan apa yang aku ada.Bukan bermaksud kita takkan berkawan sampai bila-bila,i need a time to accept all the worst things.Hope you understand.Kalau boleh,berbaiklah.Jangan letakkan aku sebagai punca.Aku taknak terlibat.Aku pon banyak lagi masalah yang aku nak fikir..jangan tambahkan lagi masalah aku.



7 comments:

cik hidayah said...

salam, actually those entry is for her..i'm not relating it directly to you..and sorry if there is any misunderstanding..just to clarify to her on certain things that she keep repeating it and I know that you know what i meant..
i'm sorry too.. and I have no intention to burden u with our problem..sorry..~

cik hidayah said...

btw, she's not my enemy..and never will..she is my bestfriend n will always be..and I'm the ex-bff (as she said)

miss apple said...

hahaha..bosan la smua ni...lg2 pg tadi huda dpt msj yg buatkan mood ak rosak...thanks kpd pemberi msj yg warning2 ak..zzzzzzzzzz

cik hidayah said...

do whatever u please lah huda..aku xde problem ngan mira..aku xde kaitan antara kau n dia..apa yg dia buat aku serah kat dia..dia msj kau ke apa ke aku xtau pon..so suka hati kau lah.

miss apple said...

so what??ad ak kesah???ak kenal ko ke???ha..ha...ha.....

cik hidayah said...

baguslah..

amirah abd aziz said...

korang,jangan gaduh...hmm,mira nak mintak maaf sangat2 dah kebetulan korang berdua ada kat sini...mira nak korang tau,mira tak berpihak pada sape2..

dayah,mungkin nmpk mira macam tak suka dayah,tapi hope sangat dayah faham..kalau nak jadi kawan boleh.mira tak limitkan sape yang bleh jadi kawan mira..mungkin keadaan yang tak kena pada masa dia.Sorry ye...0-0

Huda,hope pasneh..kita still boleh macam biasa..jangan salah faham dengan apa yang mira cuba sampaikan.oke,hope kita kawan sampai bila2 :)